Het weer in Alkmaar

Vomar actie

Klant-is-Koningkaart (KIK-kaart) en Vereniging JOL-Speelstad

De Klant-is-Koningkaart is een bijzonder aanbod van Vomar Voordeelmarkt, speciaal voor jou! En met de KIK-kaart kun je sparen met hoge premie en/of de kas van Vereniging JOL-Speelstad spekken, waarvan ik secretaris ben. Vereniging JOL-Speelstad organiseert in Alkmaar kindervakantie-activiteiten.

De voordelen van de Klant-is-Koningkaart op een rijtje:

– Je ontvangt 4% premie op je spaartegoed.

– Je spekt de kas van Vereniging JOL-Speelstad gratis.

Voor elke € 0,10 die je bij Vomar Voordeelmarkt besteedt, mag je voor 1 eurocent één spaarpunt bijkopen. Koop je bij voorbeeld voor € 23,60 aan boodschappen, dan mag je 236 spaarpunten bijkopen. Je betaalt daarvoor extra € 2,36. De punten worden automatisch op je Klant-is-Koningkaart bijgeschreven. En elke keer als je boodschappen doet, wordt het spaarsaldo onderop de kassabon afgedrukt. Zo heb je gemakkelijk en snel inzicht in je spaarpuntensaldo. Over dat saldo ontvang je 4% premie. Daar kan geen spaarbank tegenop! De spaarpunten kun je op elk moment verzilveren bij de servicebalie. Neem hiervoor altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Hoe spek ik de kas van Vereniging JOL-Speelstad? Geef de Klant-Is-Koningkaart aan de cassière (je kunt dan zelf kiezen of je ook kooppunten wilt). Op de KIK-kaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. Over het totaal bestede bedrag keert Vomar Voordeelmarkt eenmaal per drie maanden 0,5% aan Vereniging JOL-Speelstad uit. Hoe meer ‘leden’ van Vereniging JOL-Speelstad bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doen, hoe meer de kas gespekt wordt – zonder dat de ‘leden’ of Vereniging JOL-Speelstad daar iets voor hoeft te doen of te betalen. We hoeven je niet te vertellen hoe dat kan oplopen tot een aardig bedrag. Heb je de KIK-kaart nog niet? Vraag de Klant-is-Koningkaart gratis aan bij de servicebalie! Geef ook duidelijk aan dat je Vereniging JOL-Speelstad hebt aangemerkt als de ‘Club’ voor de 0,5% donatie Heb je wel al een Klant-is-Koningkaart, geef dan je naam en de cijfers van de code van je kaart (begint met 26…) door via jolspeelstad@ziggo.nl Uiteraard mogen familieleden, vrienden, kennissen ook meesparen!

Alvast heel hartelijk dank!